Feyenoord-huurling geeft niet op: 'Niet voor niets contract verlengd'

Feyenoord-huurling geeft niet op: 'Niet voor niets contract verlengd'

16-01-2017 12:48
11

Warner Hahn speelde afgelopen zaterdag zijn eerste wedstrijd voor Excelsior. Ondanks de nederlaag in het Philips Stadion tegen PSV (2-0) is hij blij om weer onder de lat te staan.

"Het was fijn om na zo'n lange tijd weer te spelen, maar jammer dat we vrij kansloos hebben verloren van een goede ploeg", zegt hij in gesprek met De Telegraaf. De doelman keepte zijn eerste Eredivisieduel sinds 17 mei 2015. "Het is zwaar geweest, maar ook in de revalidatie heb ik goede en leuke momenten beleefd. Ik ben gegroeid als mens en als speler. Nu staan we er gelukkig weer. Ik ben blij dat ik weer in een stadion mag voetballen."

De doelman, die eerder werd uitgeleend aan PEC Zwolle, wordt door Feyenoord verhuurd omdat hij in De Kuip Brad Jones en Kenneth Vermeer voor zich moet dulden. Hahn gelooft in een toekomst bij de Eredivisie-koploper. "De Kuip blijft mijn einddoel. Ik heb vorig jaar januari mijn contract bij Feyenoord verlengd, dat is niet voor niets geweest. De club heeft van begin af aan vertrouwen in mij gehad."