Büttner tekent tot 2019: 'Supergoed gevoel, kan niet wachten om te beginnen'

Büttner tekent tot 2019: 'Supergoed gevoel, kan niet wachten om te beginnen'

16-01-2017 12:55
9

Vitesse heeft via de officiële kanalen bevestigd dat Alexander Büttner terugkeert in Arnhem. De vleugelverdediger zette maandag zijn krabbel onder een contract tot de zomer van 2019. 

Diverse media wisten afgelopen week al te melden dat de comeback van Büttner (27) aanstaande was. "Ik heb een supergoed gevoel om terug te zijn op het oude nest en kan niet wachten om te beginnen", aldus de linksback op het digitale thuis van zijn nieuwe club.

Wedden

Meer odds

"Het buitenlands avontuur was prachtig en dat pakt niemand mij meer af. Mijn gevoel zei dat ik nu voor Vitesse moest kiezen. Het is een supermooie club en hier wil ik gaan vlammen. Ik hoop snel helemaal fit te worden en aan te sluiten bij de groep." Büttner werd in 2012 door Vitesse verkocht aan Manchester United. Later speelde hij voor Dinamo Moskou en Anderlecht (huurbasis). Zijn contract in Moskou werd onlangs ontbonden. 

Technisch manager Mo Allach is verguld met de terugkeer van Büttner. "Na het vertrek van Ota hebben we alle pijlers op Alexander gericht. Hij is bekend met onze manier van spelen en is een herkenbare speler voor onze supporters."