'Ontevreden Bojan dient transferverzoek in bij Stoke: vier clubs op vinkentouw'

'Ontevreden Bojan dient transferverzoek in bij Stoke: vier clubs op vinkentouw'

16-01-2017 14:10

Bojan Krkic hoopt dat Stoke City bereid is om mee te werken aan een transfer. De 26-jarige Spanjaard wil deze maand graag vertrekken bij The Potters, weet Sky Sports. Middlesbrough is één van de clubs die geïnteresseerd is in Bojan. 

Afgelopen zaterdag ontbrak de aanvaller in de wedstrijdselectie van Stoke, dat met 3-1 won bij Sunderland. De absentie van Bojan had te maken met een heupblessure, maar op de achtergrond speelt er meer. De oud-speler van onder meer Ajax en FC Barcelona is niet gelukkig met het aantal speelminuten dat hij dit seizoen krijgt van Stoke-manager Mark Hughes. 

Bojan hoopt daarom dat zijn werkgever meewerkt aan een transfer wanneer er een schappelijk bod op hem wordt gedaan. Middlesbrough, de werkgever van Oranje-international Marten de Roon, zou eerder deze maand hebben aangeklopt in het Brittania Stadium. Volgens Sky Sports volgen onder meer West Bromwich Albion, Valencia en Las Palmas de situatie van de aanvaller op de voet. Bojan staat sinds juli 2014 onder contract bij Stoke.