Roda-routinier furieus: Zelfs niet door Feyenoord. Mijn broek zakt hier vanaf

Roda-routinier furieus: "Zelfs niet door Feyenoord. Mijn broek zakt hier vanaf"

16-01-2017 14:35
27

Adil Auassar is woest over de manier waarop Roda JC zondagmiddag heeft verdedigd tegen Feyenoord. Verliezen van de Eredivisie-koploper mag, stelt hij in gesprek met De Telegraaf, maar niet op deze manier. Feyenoord boekte in Kerkrade een 0-2 zege. 

"We moeten niet zeggen: jammer, we gaan weer door. Ik baal hier van. Het is amateuristisch, hoewel je ons elftal niet kan vergelijken met dat van Feyenoord. Toch moeten we elkaar hier keihard op aanpakken", aldus de middenvelder na afloop. 

"Je kunt gewoon niet met simpele één-tweetjes weggespeeld worden. Zelfs niet door Feyenoord. Mijn broek zakt hier weer van af", vervolgde de oud-speler van onder meer Excelsior en De Graafschap. "Andere mensen, zoals de trainer, moeten dit gaan verklaren of krijgen de verantwoording hiervoor. Zo werkt het niet. We moeten zelf onze mond eens open doen."

Roda staat na achttien speelrondes op plek zeventien, met één punt meer dan hekkensluiter Go Ahead Eagles. Aanstaande zondag gaan de Limburgers op bezoek bij NEC.