Marokko-bondscoach Renard gefileerd: Als een mak lammetje naast de dug-out

Marokko-bondscoach Renard gefileerd: "Als een mak lammetje naast de dug-out"

16-01-2017 23:56
8

Hervé Renard heeft als bondscoach van Marokko maandagavond een slechte prestatie geleverd door te verliezen van Congo. De Franse bondscoach van het Noord-Afrikaanse land staat al langer onder druk.

"We hebben vandaag niet aan de verwachtingen voldaan", citeert Voetbal International Renard uit de buitenlandse media. "Vandaag kwamen we in de problemen en we zitten in een moeilijke groep, maar we moeten positief blijven. Er zijn nog twee wedstrijden te gaan", aldus Renard. Ondanks het veldoverwicht van Marokko was het Congo dat in de tweede helft het enige doelpunt van de wedstrijd maakte.

Wedden

Meer odds

Dries Boussatta, voormalig international van Marokko, is keihard voor Renard. "De trainer straalt vanavond gewoon niets uit. Hij stond als een mak lammetje naast de dug-out. Ik denk dat hij het allemaal wel welletjes vindt", aldus Boussatta bij FOX Sports. De Franse bondscoach kreeg het de afgelopen maanden al flink te verduren door Hakim Ziyech niet te selecteren. De Ajacied speelt in januari daarom gewoon in de Eredivisie, in tegenstelling tot Feyenoorder Karim El Ahmadi, die wel bij de selectie zit.