Ik kan de interesse van meerdere Chinese clubs bevestigen

"Ik kan de interesse van meerdere Chinese clubs bevestigen"

17-01-2017 00:09
4

Mauro Icardi, spits en aanvoerder van Internazionale, staat in de belangstelling van Chinese clubs. Dat zegt zijn vrouw en zaakwaarnemer Wanda Nara.

"Ik kan de interesse van meerdere Chinese clubs bevestigen", zegt Nara tegen het Italiaanse Calciomercato. "Maar hij heeft onlangs een nieuw contract getekend bij Inter en hij is absoluut tevreden bij de club." In 2016 zette Icardi zijn handtekening onder een nieuw contract bij de Italiaanse club. Daarin is een enorme afkoopsom opgenomen: een geïnteresseerde club moet maar liefst 110 miljoen euro neertellen voor de Argentijn.

Wedden

Meer odds

"Inter heeft er altijd alles aan gedaan om hem langer bij de club te houden, net zoals dat hij dolgraag aanvoerder van Inter wilde blijven. Dat getuigt van wederzijdse liefde", aldus Nara. Icardi is dit seizoen goud waard voor Inter. In twintig competitiewedstrijden wist hij vijftien keer het net te vinden. In vijf Europa League-optredens scoorde de spits twee keer. Tot een Serie A-titel gaan zijn goede prestaties echter waarschijnlijk niet leiden: de club uit Milaan staat zesde in de competitie.