Lammers toegezongen bij PSV: 'Word niet ongeduldig, maar ik begrijp het wel'

Lammers toegezongen bij PSV: 'Word niet ongeduldig, maar ik begrijp het wel'

17-01-2017 08:09
5

Omdat Luuk de Jong in een vormcrisis steekt, roept een deel van het PSV-publiek om Sam Lammers. De negentienjarige Tilburger blijft daar kalm onder. De spits verlengde maandag samen met Dante Rigo zijn contract in Eindhoven.

Supporters van PSV hebben zelfs al een liedje Lammers, de topscorer van Jong PSV. "Ik word er niet ongeduldig van, maar ik begrijp het wel", zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad. "De eerste helft van het seizoen ontbrak het aan doelpunten. Ik blijf mijn wedstrijden bij Jong PSV spelen en dan komt mijn kans vanzelf."

Zijn doelpuntentotaal bij de beloftenploeg staat momenteel op tien. "Het ligt er een beetje aan hoe veel ik meespeel. Maar ik hoop dat ik over de vijftien goals ga", aldus Lammers.

Rigo
Lammers ligt vast tot 2021. Rigo ondertekende een verbintenis tot 2019, wat niet super lang is. "Dat kan best zijn", reageert de achttienjarige Belg. "Dit hebben we onderling overlegd en dit is de beste beslissing." Het talent wordt bij PSV als nieuwe 'nummer zes' gezien. "Daar kan ik me zeker in vinden. Mooi als ze dat zeggen. Ik hoop dat ook waar te maken in de toekomst."

Lees ook: Dubbel contractnieuws uit Eindhoven: PSV verlengt met spits en toptalent