'Courtois brengt ploeggenoten op de hoogte van mogelijke megatransfer'

'Courtois brengt ploeggenoten op de hoogte van mogelijke megatransfer'

17-01-2017 14:12
14

Thibaut Courtois kende een zeer succesvolle periode bij Atlético Madrid, maar aartsrivaal Real Madrid wil nu voor een megatransfer zorgen en de Rode Duivel terug naar Spanje halen. De Chelsea-doelman zou een transfer helemaal zien zitten. 

Courtois reist vaak van Londen naar Madrid, omdat zijn vrouw en dochter nog in Spaanse hoofdstad wonen. De lokale radiozender Cadena Cope meldt dat Courtois naar scholen voor zijn dochter heeft geïnformeerd en dit zou het eerste signaal zijn dat de Chelsea-doelman aan een terugkeer denkt en zijn familie om die reden niet naar Engeland wil halen.

Real Madrid wordt al geruime tijd gelinkt aan de topkeeper en Chelsea is ook op de hoogte van de geruchten. De Engelse topclub wil daarom het contract van Courtois openbreken en hem met een fikse salarisverhoging overtuigen om bij The Blues te blijven. Volgens Football Espana is Courtois er echter van overtuigd dat Real Madrid hem volgende zomer gaat proberen te halen. De Belg zou zijn ploeggenoten zelf al op de hoogte hebben gebracht van deze mogelijke transfer.