PSV-transfer voelt 'gek': Om een ander shirt te dragen dan die van PSV

PSV-transfer voelt 'gek': "Om een ander shirt te dragen dan die van PSV"

17-01-2017 18:12
9

Jordy de Wijs hoopt komende zondag tegen Go Ahead Eagles al mee te mogen doen met Excelsior. De verdediger wordt gehuurd van PSV. Hij heeft niet zomaar voor de Rotterdammers gekozen.

"In eerste instantie om minuten te maken in de Eredivisie", zegt De Wijs tegen RTV Rijnmond. "Die kans is hier groter dan bij PSV. Excelsior kwam als eerste. Daar ben ik mee in gesprek gegaan. In het begin waren er wat twijfels. Het was voor mij de eerste keer. Gek om een ander shirt te dragen dan die van PSV. Daarna hebben we goede gesprekken gehad en wist ik dat dit de beste keuze voor mij is."

Wedden

Meer odds

Afgelopen zaterdag speelden PSV en Excelsior nog tegen elkaar. Toen was de deal al bijna in kannen en kruiken. "Dat is vreemd. Je wist natuurlijk van tevoren dat ze het over die wedstrijd heen zouden trekken en dan is het wel leuk om je nieuwe ploeg zo aan het werk te zien", aldus De Wijs, die besluit met zijn doel. "Zoveel mogelijk wedstrijden spelen. Elke wedstrijd die er is, wil ik spelen. Mezelf als speler ontwikkelen en de doelstelling van de club behalen (lijfsbehoud, red.)."