NEC waarschuwt Amerikanen: 'Ons geduld is ook niet oneindig'

NEC waarschuwt Amerikanen: 'Ons geduld is ook niet oneindig'

17-01-2017 21:06
5

De transfer van Gregor Breinburg naar de Verenigde Staten staat mogelijk op de tocht. De onderhandelingen tussen NEC en Los Angeles Galaxy verlopen moeizaam, waardoor een vertrek zeker geen uitgemaakte zaak is.

Breiburg staat zelf open voor een vertrek naar LA Galaxy, maar NEC vindt dat de Amerikanen te weinig actie ondernemen om de onderhandelingen voort te zetten. "We zijn nu een maand verder', zegt technisch manager Edwin de Kruijff tegen Voetbal International. "Maar in die tijd is er weinig contact geweest. Wat mij betreft is dit een traject dat veel te lang duurt." 

LA Galaxy zag een eerste bod op Breinburg van tafel geveegd worden en ook een tweede bod kon NEC niet bekoren. "Het was niet veel hoger dan het voorgaande. Het bedrag zal substantieel omhoog moeten, willen we Greg laten gaan. Niet om hem te pesten, natuurlijk. Hijzelf wil de stap bijzonder graag zetten, dat snappen we volledig, maar hij is een belangrijke speler en wij moeten ook een vervanger kunnen aantrekken."

De Kruijff waarschuwt LA Galaxy. "De Amerikaanse markt is nog een hele tijd open, maar voor ons nadert het einde van de transferwindow. En wij willen ook niet tot de laatste dag van januari blijven wachten."