Update: Zaakwaarnemer van Dolberg reageert op vermeende interesse

Update: Zaakwaarnemer van Dolberg reageert op vermeende interesse

18-01-2017 13:12
27

Manchester United heeft interesse in Kasper Dolberg, zo wordt in Engeland door de Manchester Evening News gemeld. De Engelse club houdt volgens het medium de Ajax-spits deze transferperiode al scherp in de gaten met het oog op komende zomer.

Antoine Griezmann is voor de zomerse transferperiode prioriteit voor Manchester United, maar de club is tegelijkertijd ook op zoek naar een spits voor de toekomst, met Zlatan Ibrahimovic die het einde van zijn carrière nadert. United zoekt ondertussen ook naar een meer all-round aanvaller en om die reden scoutte het Leon Bailey van RC Genk eerder dit seizoen.

Dolberg wordt in Engeland ook in verband gebracht met Manchester City sinds zijn doorbraak bij Ajax dit seizoen. De Deen scoorde elf keer in 26 wedstrijden en viel vooral op in de Premier League door zijn hattrick tegen NEC in november. Dolberg zou de zesde Deen worden die voor United zou spelen na Jesper Olsen, John Sivebaek, Peter Schmeichel, Mads Timm en Anders Lindegaard.

Update 13.11: De zaakwaarnemer van Dolberg heeft kort gereageerd op de vermeende belangstelling uit Manchester voor zijn cliënt. In een sms aan Ekstrabladet laat Jens Steffensen weten dat er in januari 'sowieso niets gaat gebeuren'.