'FC Twente stelt orde op zaken: vier spelers vertrekken uit Enschede'

'FC Twente stelt orde op zaken: vier spelers vertrekken uit Enschede'

18-01-2017 10:47
21

Kyle Ebecilio, Torgeir Børven, Tim Hölscher en Georgios Katsikas mogen vertrekken bij FC Twente. Dat meldt Voetbal International woensdag. Ebecilio en Børven hebben geen toekomst meer in Enschede, terwijl Hölscher en Katsikas op huurbasis kunnen verkassen. 

De Duitse aanvaller en de Griekse verdediger hebben geen uitzicht op speeltijd in de Eredivisie. Dit seizoen maken de twee vooral minuten bij Jong FC Twente, dat uitkomt in de Tweede Divisie. Voor de 26-jarige Katsikas (foto) zou er interesse uit België zijn, weet VI. 

Het contract van Ebecilio loopt komende zomer af. De middenvelder maakt geen deel meer uit van de selectie van trainer René Hake. Børven heeft nog een verbintenis tot medio 2018. Afgelopen jaar werd de aanvaller - zonder succes - verhuurd aan SK Brann. 

Nieuwe contracten
Richard en Fredrik Jensen zetten binnenkort hun krabbel onder een nieuw contract. Twente gaat de Finse broers vastleggen tot de zomer van 2020. Ook de verbintenis van Jari Oosterwijk wordt opengebroken. "We zitten in de afrondende fase en dat is een goede zaak. Deze jonge talenten houden we er in de toekomst graag bij", aldus directeur Jan van Halst.