ADO maakt aanstelling officieel: 'Zorg eerst maar dat je Eredivisie speelt'

ADO maakt aanstelling officieel: 'Zorg eerst maar dat je Eredivisie speelt'

18-01-2017 14:12
24

ADO Den Haag heeft een nieuwe manager voetbalzaken gevonden. Jeffrey van As, eerder werkzaam bij NAC Breda, gaat tot het einde van het seizoen aan de slag bij de nummer veertien van de Eredivisie.

Van As gaat zich in Den Haag focussen op de scouting voor het eerste elftal, de beloften en de jeugdafdeling van ADO. Hij heeft tot het einde van het seizoen getekend, maar de kans is groot dat hij ook na de zomer aanblijft.

Wedden

Meer odds

"We hebben de afspraak gemaakt om de komende vijf maanden aan elkaar te wennen en is er van twee kanten de intentie uitgesproken om daarna voor langere tijd met elkaar door te gaan", laat hij weten op het clubkanaal van ADO. "We hebben gesproken over een termijn van twee jaar."

Van As was tussen 2002 en 2004 als speler actief bij ADO. Hij weet wat hem te wachten staat in Den Haag. "Er is een hoop gebeurd met de overname. Er zijn heel veel clubs met dezelfde ambitie als ADO. Het is heel makkelijk om te roepen dat we Europees voetbal willen halen, maar zorg eerst maar eens dat je in januari of februari zeker weet dat je volgend seizoen nog in de Eredivisie speelt."