Cocu en PSV markt op bij transfer: 'Je hoort mij niet zeggen dat hij weg moet'

Cocu en PSV markt op bij transfer: 'Je hoort mij niet zeggen dat hij weg moet'

21-01-2017 07:43
8

Wat Phillip Cocu betreft hoeft Florian Jozefzoon niet te vertrekken bij PSV. De aanvaller wil weg uit Eindhoven, omdat hij weinig aan spelen toekomt. Inmiddels is de spoeling op de flanken bij de landskampioen dun geworden.

Luciano Narsingh (Swansea City) en Luiz Beto da Silva (Gremio) zijn vertrokken, Jürgen Locadia is geblesseerd, de niet fitte Steven Bergwijn kan zondag tegen sc Heerenveen ook niet spelen en Jozefzoon wil dus het voorbeeld van Narsingh en Beto volgen. Wanneer dat gebeurt, wil Cocu de transfermarkt op. "Je hoort mij niet zeggen dat Jozefzoon weg moet", zegt Cocu in het Eindhovens Dagblad. "Wel wil ik werken met spelers die hier graag willen zijn."

Positief voor PSV is dat Locadia en Bergwijn zich vrijdag meldden op het trainingsveld. De transferwens van Cocu blijft onverminderd bij een vertrek van Jozef. Hij wil een type Jozefzoon daarvoor terughalen. "Dan is het logisch dat we in die richting zoeken", aldus de oefenmeester. Technisch manager Marcel Brands heeft nog tien dagen om een passende oplossing te zoeken.

Lees ook: Cocu: "Als hij ook vertrekt, hoop ik dat we versterking kunnen aantrekken"