Petrovic zet ADO-lokkertje in: 'Een goede spits die weet hoe je moet lopen'

Petrovic zet ADO-lokkertje in: 'Een goede spits die weet hoe je moet lopen'

22-01-2017 08:34
3

Geld heeft ADO Den Haag amper, maar Zeljko Petrovic kan wel speelminuten beloven. De trainer zet dat in als lokkertje om deze maand nieuwe spelers naar de Hofstad te halen. Petrovic hoopt ook dat Gervane Kastanaar blijft.

"We bieden speelminuten in plaats van geld", tekent het Algemeen Dagblad op uit de mond van de Montenegrijn. Tom Boere, namens FC Oss topscorer van de Jupiler League, is bekeken door Petrovic. "Hij maakte een mooie goal, maar speelde een mindere wedstrijd. Boere is wel een spits die weet hoe je moet lopen in de zestien."

Het liefst blijft Petro beschikken over Kastaneer, maar houdt rekening met een winterse transfer. "Er zijn ook andere belangen. We moeten als club de komende dagen beslissen hoe en wat. Voor iedere trainer is het moeilijk als een goede speler vertrekt. Maar ik ben onderdeel van de club en denk altijd mee met de club. Als hij weg moet, dan gaat hij weg."

ADO kan alleen in januari wat aan de aanvaller verdienen. "Ik heb de club al lang geadviseerd over Kastaneer, maar soms is het moeilijk om een speler een contract te geven als je niets hebt. Dan kun je niets bieden. Ik neem niemand binnen de club kwalijk dat Kastaneer zijn contract over zes maanden afloopt."

Lees ook: 'ADO heeft serieuze belangstelling voor topscorer; éérst transfer nodig'