Feyenoord moet puzzelen voor bekerduel: 'Nadenken wat de beste keuze is'

Feyenoord moet puzzelen voor bekerduel: 'Nadenken wat de beste keuze is'

22-01-2017 09:32
3

Feyenoord mist donderdag in het bekerduel met Vitesse twee middenvelders. Tonny Vilhena is geschorst en Karim El Ahmadi doet met Marokko mee aan de Afrika Cup.

"De komende dagen denken we na wat de beste keuze is", zegt Giovanni van Bronckhorst tegen RTV Rijnmond. Hij zag Feyenoord zaterdag winnen van Willem II (1-0). Die score had hoger uit kunnen vallen als de goal van Eljero Elia was goed gekeurd. Het feest ging niet door vanwege buitenspel. "Volgens mij was dat niet zo. Maar dat moeten we accepteren. Vorige week viel de beslissing onze kant op, deze keer niet."

Anderzijds was Feyenoord ook goed weggekomen bij een mogelijkheid van Jari Schuurman, die door de Rotterdammers verhuurd wordt aan Willem II. Hij had een goede kans op de gelijkmaker, maar miste. Van Bronckhorst: "Ik heb niet echt op hem gelet, meer op mijn eigen team. Bij die kans zie je wel dat hij gevoel en oog heeft voor de juiste plek. Deed-ie uitstekend. Het is belangrijk dat hij dat laat zien. Daarom is hij ook verhuurd aan Willem II."