Ontevreden Vitesse-uitblinker schakelt door: We willen graag een prijs winnen

Ontevreden Vitesse-uitblinker schakelt door: "We willen graag een prijs winnen"

22-01-2017 10:06
1

Milot Rashica zorgde zaterdagavond voor een glimlach op het gezicht van menig Vitesse-supporter. De buitenspeler was de beste van de Arnhemse ploeg en leidde de gelijkmaker in het duel met FC Groningen (1-1) in.

"Het gaat lekker. Ik heb mijn acties kunnen maken", sprak Rashica na afloop van de wedstrijd tegenover De Gelderlander. Helemaal tevreden is de Kosovaar echter niet na de remise. "De eerste helft was slecht van onze kant. We hadden geen grip. Na rust stonden we compact en waren we dominant. We hadden daar alleen meer mee moeten doen. We kregen kansen. We hadden ondanks die eerste helft moeten winnen."

Donderdag staat de kwartfinale van de KNVB Beker tegen Feyenoord op het programma. "Dat is voor ons een belangrijke wedstrijd. Het is nu even bijkomen en dan hebben we een paar dagen om ons voor te bereiden op Feyenoord. Dat wordt een zware pot, maar we hebben het thuisvoordeel. We willen graag een prijs winnen met Vitesse. Dan moeten we vol aan de bak." Het duel met de Rotterdammers vangt donderdag om 20.45 uur aan in de Gelredome.