'Geweldige' mentaliteit Rooney: 'Hij zou voor vijftig pond willen spelen'

'Geweldige' mentaliteit Rooney: 'Hij zou voor vijftig pond willen spelen'

22-01-2017 10:46
2

Wayne Rooney was zaterdagavond enorm belangrijk voor 'zijn' Manchester United. De aanvaller van de 'The Red Devils' scoorde op de valreep in het duel met Stoke City (1-1) de gelijkmaker. Het betekende zijn 250e doelpunt voor de club en daarmee is hij de all-time topscorer van Manchester United geworden. Ruud Gullit, die voor rivaal Chelsea voetbalde, is echter kritisch.

"We kennen hem, we volgen allemaal de Premier League, maar hij doet het niet in een groot toernooi", vertelt de voormalig profvoetballer bij het Engelse tv-programma Match of the Day. "Natuurlijk wel toen hij jong was, dat was fantastisch. En tuurlijk, hij is een held voor heel veel mensen."

Wedden

Meer odds

Alan Shearer, voormalig speler van onder meer Newcastle United, is wat enthousiaster. "Mensen hebben het vandaag de dag alleen maar over geld in het voetbal. Rooney zou voor vijftig pond per wedstrijd willen spelen. Hij heeft nooit blessures, wijst Engeland nooit af. Een geweldige mentaliteit", aldus de 63-voudig Engels international over Rooney.