LIVE-discussie: Ajax 'gewoon' met twijfelgeval, Utrecht beschikt over Labyad

LIVE-discussie: Ajax 'gewoon' met twijfelgeval, Utrecht beschikt over Labyad

22-01-2017 11:22
89

Ajax begint het uitduel met FC Utrecht zonder verrassingen. Peter Bosz houdt vast aan dezelfde elf spelers die vorige week ook tegen PEC Zwolle begonnen. Dat betekent dat Amin Younes fit genoeg is. Ook Utrecht begint ongewijzigd.

Younes moest zich in de eerste helft tegen PEC laten vervangen. De Duitse aanvaller trainde vrijdag voor het eerst weer mee en doorstond zaterdag de laatste test. Ook Anwar El Ghazi is van de partij. Het Franse Lille heeft belangstelling voor hem, maar voorlopig zit de Ajacied in de wachtkamer.

Abdelhak Nouri is niet mee naar Utrecht. Hij is net als Vaclav Cerny geblesseerd. Omdat Bertrand Traoré ook nog eens actief is op de Afrika Cup, heeft Frenkie de Jong een plekje op de bank. Daarnaast is Justin Kluivert er ook weer bij.

Erik ten Hag ziet bij Utrecht eveneens geen redenen om te sleutelen aan zijn ploeg. Ajax-huurling Richairo Zivkovic begint daarom in de basis. Ten Hag heeft bovendien Zakaria Labyad tot zijn beschikking. De winterse aanwinst van de Domstedelingen neemt voor het eerste plaats op de bank.

Opstellingen
FC Utrecht: Jensen; Van der Maarel, Leeuwin, Janssen, Van der Meer; Amrabat, Brama, Ayoub, Barazite; Haller en Zivkovic
Ajax: Onana; Veltman, Sanchez, Viergever, Sinkgraven; Klaassen, Schöne, Ziyech; Younes, Dolberg en El Ghazi

Volg alle tussenstanden in binnen- en buitenland op de nieuwe Livescore-pagina!