Opvallende claim Van Hanegem over Pellè en Cavani: Heb er heel dichtbij gestaan

Opvallende claim Van Hanegem over Pellè en Cavani: "Heb er heel dichtbij gestaan"

Gepubliceerd: zondag 22 januari 2017 om 15:41zo 22-01-2017 om 15:41

Het Chinese voetbal is booming door de ongelooflijke kapitaalinjecties van steenrijke eigenaren. Ook Willem van Hanegem blijkt verstrikt te zitten in het Chinese web.

Van Hanegem claimt te hebben bemiddeld bij de miljoenentransfer van Graziano Pellé van Southampton naar Shandong Luneng. "Ik heb er heel dichtbij gestaan", vertelt De Kromme bij Ziggo. "Met de transfer van Pellè werd ik gebeld. Hij kon 27 of 29 miljoen per jaar verdienen."

"Die Chinezen bellen mij", vervolgt Van Hanegem zijn relaas. "Alhoewel, geen Chinezen, maar een Engelse man. Pas geleden werd ik gebeld voor (Edinson, red.) Cavani. Ik bemoei me nergens mee, hè. Fortes (zaakwaarnemer José Fortes Rodriguez, red.) is bevriend met de makelaar van Cavani en ik heb er weleens bijgezeten."

"Op een gegeven moment in het gesprek werd die hoge meneer volgens mij boos en zei: ik geef tachtig miljoen voor dinges (Cavani, red.). Maar hij had net voor vier jaar bijgetekend bij Paris Saint-Germain en liet weten het niet te doen. Misschien over twee jaar. Ik vind het knap dat hij dat zegt, want het zijn gewoon schandalige bedragen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws