Update: 'PSV-belangstelling ontzenuwd: club herkent zich niet in verhaal'

Update: 'PSV-belangstelling ontzenuwd: club herkent zich niet in verhaal'

Gepubliceerd: maandag 23 januari 2017 om 19:35ma 23-01-2017 om 19:35

PSV heeft tevergeefs een poging gedaan om Andrei Ivan los te weken bij Universitatea Craiova. Dat meldt het Roemeense medium ProSport zondag. Ivan (20) is een twintigjarige aanvaller die eind 2015 zijn debuut maakte voor Roemenië. 

Eerder dit jaar werd Ivan ook gelinkt aan FC Barcelona. De Spaanse grootmacht zou hem zien als een veelbelovende speler voor de toekomst. Ook de Roemeense topclub Steaua Boekarest was in de markt voor Ivan. Universitatea Craiova wil echter nergens van weten. De buitenspeler mag deze maand onder geen beding vertrekken. 

ProSport schrijft dat er biedingen van drie á vier miljoen euro zijn afgewezen door Craiova. Of PSV ook daadwerkelijk een bod op tafel heeft gelegd voor Ivan is onduidelijk, maar de nummer drie van de Eredivisie wordt wel genoemd als één van de clubs die in de markt was voor de aanvaller. Nu Luciano Narsingh is vertrokken naar Swansea City en ook Florian Jozefzoon op zoek is naar een nieuwe werkgever, wil PSV zich graag versterken met een extra aanvaller. 

Update 23 januari, 19.35 uur: PSV heeft geen interesse voor Andrei Ivan, meldt het Eindhovens Dagblad. De club herkent zich in ieder geval niet in het verhaal. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Heeft PSV deze maand nog een extra aanvaller nodig?

(214 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws