Larsson mysterieus over winterse transfer: 'Of Ajax heeft gebeld?'

Larsson mysterieus over winterse transfer: 'Of Ajax heeft gebeld?'

22-01-2017 23:19
11

Deze transferperiode wordt er volop gespeculeerd over Sam Larsson, maar zelf blijft de speler van sc Heerenveen nuchter. Na afloop van het verloren duel met PSV (4-3) werd hem door Voetbal Inside gevraagd naar zijn situatie.

"Of veel mensen er naar vragen? De media niet zoveel; iedereen weet dat ik er niet over wil praten", vertelt Larsson, die zondag uitblonk met een fraaie assist op teamgenoot Reza Goochannejhad. "Er valt niets over te zeggen. Er zijn nog wat dagen over, je weet nooit wat er gebeurt. Maar nu ben ik gewoon nog speler van sc Heerenveen."

"Of een club heeft gebeld? Vraag het maar aan mijn zaakwaarnemer", reageert hij mysterieus. Vervolgens wordt er gevraagd of Ajax hem al heeft gebeld. "Vraag het maar aan mijn zaakwaarnemer", zegt de Zweed weer, nu met een grijns op zijn gezicht. Ajax is deze winter op zoek naar een buitenspeler. Door de afwezigheid van Bertrand Traoré (Africa Cup) en het mogelijke vertrek van Anwar El Ghazi is de spoeling op de vleugelposities dun in Amsterdam.

Lees meer: PSV krijgt advies: 'Elf miljoen is te veel. Dat moeten ze zeker niet doen'