Banneling van NEC heeft het helemaal gehad: Deze transfer was een grote fout

Banneling van NEC heeft het helemaal gehad: "Deze transfer was een grote fout"

23-01-2017 09:25
9

Sam Lundholm zit niet op zijn plek bij NEC in Nijmegen. De Zweedse speler is verbannen naar de beloften en spreekt zijn onvrede uit in gesprek met het Helsingborgs Dagblad. Hij wil koste wat kost vertrekken.

"Ik ga hier weg", opent hij dan ook fel over zijn relatie met NEC. Lundholm kwam in de zomer van 2015 van AIK naar Nijmegen, maar heeft spijt. Het verblijf van Lundholm in Nederland kent alleen maar dalen, zo lijkt het. "De transfer was een grote fout. Ik wil weg, ik wil vertrekken. We zullen zien waar naartoe."

Vlak na zijn verbanning naar de beloften kreeg hij salmonella door het eten van kip. "Ik verloor zeven kilo, het was heel lastig. Er was niemand hier die met me sprak, ik moest echt voor mezelf zorgen", aldus Lundholm, die fit blijft. "Het is belangrijk om zoveel mogelijk voor jezelf te doen, ik ben klaar voor mijn volgende club."

Het contract van de Zweed loopt nog anderhalf jaar door, plus een optie tot verlenging. "Er zijn verschillende opties in Scandinavië, dat is geen probleem. Maar ik wil weten wat de club wil. Daar hoorde ik nog niks over", zucht de speler.