Eredivisie-topscorer bespreekt 'goeie' Larsson: De verwachting is dat hij blijft

Eredivisie-topscorer bespreekt 'goeie' Larsson: "De verwachting is dat hij blijft"

23-01-2017 13:55
12

De hattrick van Reza Ghoochannejhad was er met een zwart randje. Ondanks drie doelpunten verloor sc Heerenveen met 4-3 van PSV, tot teleurstelling van de spits.

"Dat is heel zuur. Als je na 88 minuten met 2-3 voorstaat en dan toch verliezen.... Heel onwerkelijk. En dan heeft PSV ook nog een strafschop gemist", zegt Ghoochannejhad, die door zijn hattrick tegen PSV én twee doelpunten van vorige week de topscorerslijst aanvoert met Feyenoord-spits Nicolai Jörgensen (twaalf doelpunten), tegen de NOS.

Wedden

Meer odds

"Dat is een mooi gegeven. Tegen PSV vond ik vooral het eerste doelpunt een mooie. Technisch heel goed. Het was een mooie aanval, opgezet met Sam Larsson. Ik kan het goed vinden met hem. De verwachting is dat hij blijft. Sam is een belangrijke speler. Het klikt tussen hem en mij, op het veld en daarbuiten. Hij is een goeie jongen."

De verrichtingen van Ghoochannejhad worden ook in Iran gevolgd. Hij is één van de aanvallers in de nationale ploeg. "In Iran wordt alles uitgezonden. Ze weten alles bij wijze van spreken eerder dan ik. Ze zijn daar zeer goed op de hoogte", aldus de Heerenveen-spits.