Update: 'PSG gaat topclubs aftroeven: Portugese aanvaller arriveert woensdag'

Update: 'PSG gaat topclubs aftroeven: Portugese aanvaller arriveert woensdag'

24-01-2017 09:17
6

Paris Saint-Germain kan een stokje steken voor de zeker lijkende transfer van Goncalo Guedes naar Manchester United. Technisch directeur Patrick Kluivert van de Franse topclub heeft de kans om hem op te halen bij Benfica.

Dat maakte PSG-coach Unai Emery bekend. Naast United en PSG staat Guedes ook hoog op de verlanglijst van AS Monaco. "Alle goede spelers genieten interesse van PSG en Guedes is er daar één van. We zijn met hem bezig en we hebben de kans om hem vast te leggen", meent Emery. "Hij is een goede speler, die zowel op de vleugel als in het centrum uit de voeten kan."

Wedden

Meer odds

"Guedes is echt een speler voor de toekomst, die nog flink kan groeien", vervolgt de coach van PSG. United leek de beste papieren te hebben voor Guedes, die zondag geen deel uitmaakte van de selectie van Benfica. Dat was reden genoeg om hem nogmaals volop in verband te brengen met een transfer naar José Mourinho en United. Er zou dertig miljoen euro met de deal gemoeid zijn.

Update 24/01 09.17: PSG lijkt zich inderdaad te gaan versterken met Guedes. Sportkrant L'Equipe schrijft dinsdag dat Patrick Kluivert en zaakwaarnemer Jorge Mendes vruchtbare gesprekken hebben gehad over de Portugese aanvaller. Waarschijnlijk arriveert Guedes woensdag in Parijs om een transfer af te ronden.