Hoop op bezoek Pogba groeit in Rotterdam: 'Lastig om Mourinho over te halen'

Hoop op bezoek Pogba groeit in Rotterdam: 'Lastig om Mourinho over te halen'

23-01-2017 23:22

Mathias Pogba heeft na zijn eerste goal in de Eredivisie direct de felicitaties in ontvangst mogen nemen van zijn broertje Paul Pogba. Mathias maakte namens Sparta Rotterdam zaterdagavond de late gelijkmaker tegen AZ (1-1). 

"Hij feliciteerde me direct na de wedstrijd via WhatsApp", aldus Mathias in De Telegraaf. "We zijn er altijd van overtuigd gebleven dat mijn eerste doelpunt vanzelf zou komen, maar het is wel lekker als-ie dan uiteindelijk valt. En dan ook nog eens op zo'n belangrijk moment." De hoop op een bezoekje van zijn broertje groeit. "Het zou mooi zijn als Paul me een keer in het echt kan komen bekijken, maar dat is moeilijk in te plannen." 

Als duurste voetballer ter wereld heeft Paul een druk leven. "Hij is natuurlijk ook gewoon elke dag aan het werk bij Manchester United. En het is lastig om José Mourinho over te halen om Paul een dag vrij te geven om naar Rotterdam te komen. Dat kan niet." Alex Pastoor, trainer van Sparta, is trots op Mathias. "Dit is natuurlijk schitterend. Ik ben vooral blij om de manier waarop we het punt hebben veroverd. We hebben 75 minuten lang geheerst op alle fronten. We hebben het tempo van de wedstrijd bepaald met én zonder bal. Daar mogen we best trots op zijn."