'Mitsen en maren bij PSV op transfermarkt in aanloop naar nieuwe aankoop'

'Mitsen en maren bij PSV op transfermarkt in aanloop naar nieuwe aankoop'

24-01-2017 11:15
17

Het is nog maar de vraag of PSV een nieuwe aanvaller haalt. Volgens het Eindhovens Dagblad struint technisch manager Marcel Brands met veel mitsen en maren de transfermarkt af op zoek naar versterking voor de voorhoede.

In het achterhoofd van de Eindhovenaren speelt namelijk het idee dat er met de terugkeer van Jürgen Locadia en Steven Bergwijn misschien wel genoeg smaken zijn. Ook Bart Ramselaar werd aan de linkerkant voorin opgesteld door trainer Phillip Cocu, die zou hebben aangedrongen op versterking voor de aanval.

Cocu kan niet meer beschikken over de verkochte Luciano Narsingh, terwijl ook Beto da Silva vertrok. PSV zit nu met een dilemma. Als de club een nieuwe aanvaller koopt, dan is het perspectief voor enkele Jong PSV'ers flink vertroebeld in de tweede seizoenshelft.

De vraag rijst of het verstandig is om nóg een aanvaller aan te trekken, meent het ED. De krant stelt dat PSV misschien in de richting van volgend seizoen een transfer wil voltooien, na het vertrek van Narsingh en Beto da Silva.