'Ik zag mezelf al in de Arena staan en nu stond ik daar. Kon het nog lager?'

'Ik zag mezelf al in de Arena staan en nu stond ik daar. Kon het nog lager?'

24-01-2017 22:59
4

Tom Boere hoopt op een transfer naar de Eredivisie. De sensatie van FC Oss is topscorer van de Jupiler League, maar heeft nog geen aanbiedingen op zak. ADO Den Haag bekeek hem al wel.

"Er is geen club die zich heeft gemeld", zegt Boere in gesprek met Voetbal International. "Echt niet. Niks, niemand. Ik geef echt eerlijk antwoord. Je zou denken dat een spits die meer dan twintig goals maakt, wel een aantal aanbiedingen heeft."

"Wat voor keuze moet ik maken? Welke Eredivisie-club zoekt een spits? Moet ik naar een club uit de onderste helft van de Eredivisie gaan? Wat als Oss te veel vraagt voor een Nederlandse club? Moet ik naar het buitenland willen? Moet ik een half seizoen wennen incalculeren? Waar heb ik zicht op een basisplaats? Wat is wijsheid?", zijn vragen waarmee Boere speelt.

In het verleden speelde hij in de jeugd bij Ajax, maar Boere stapte over naar AA Gent en werd vervolgens verhuurd aan Hoogstraten. "Ik zag mezelf al in De Arena staan en nu stond ik op een veld in Hoogstraten. Kon het lager?"