Update: Olympique Marseille heeft beet en presenteert illustere teamgenoot Rekik

Update: Olympique Marseille heeft beet en presenteert illustere teamgenoot Rekik

25-01-2017 22:51
3

Patrice Evra heeft zijn keuze gemaakt. Olympique Marseille keurt de 35-jarige linksback woensdagavond, waarmee het Olympique Lyon, Crystal Palace en Valencia aftroeft.

Als Evra de keuring succesvol afrondt en het laatste struikelblok over bonussen uit de weg is geruimd, zet hij zijn handtekening onder een contract tot medio 2018 bij Marseille. Dat meldt Sky Sport Italia. Evra komt voor een onbekend bedrag over van Juventus, waar hij dit seizoen een bijrol speelde.

Wedden

Meer odds

Bij Marseille wordt de Franse vleugelverdediger ploeggenoot van Karim Rekik. Marseille is de huidige nummer zeven van de Ligue 1 en hoopt in de tweede seizoenshelft de aanval te openen op AS Monaco, Nice en Paris Saint-Germain, ook al is het gat met de koppositie al achttien punten. Evra viert in mei zijn 36e verjaardag. Zijn contract bij Juventus liep aan het einde van dit seizoen af. Hij speelde in Frankrijk eerder voor Nice en AS Monaco.

Update 22.51: Patrice Evra is officieel speler van Olympique Marseille. De 35-jarige linksback legde woensdagavond met goed gevolg de medische keuring af, waarna hij zijn handtekening zette onder een contract tot de zomer van 2018. Hij wordt donderdag gepresenteerd aan pers en publiek.