'Ik mag me niet meer verslapen van Van den Brom. Hij gaat me niet slaan'

'Ik mag me niet meer verslapen van Van den Brom. Hij gaat me niet slaan'

26-01-2017 13:24
6

Derrick Luckassen kroonde zichzelf woensdag tot matchwinner van AZ tijdens het bekerduel met sc Heerenveen (1-0). Een feestje zat er niet in, want 'laatkomer' Luckassen heeft zijn trainer John van den Brom al eens teleurgesteld.

"Ik ben niet echt een partyer. Als ik vrij heb en ik voel me lekker, dan houd ik wel van een leuk feestje", vertelt Luckassen tegenover Voetbal Inside. "En ik moet morgen gewoon trainen, om elf uur al op de club zijn. Dus ik ga liever slapen. Ik heb me al een keertje verslapen, laatst. Dat gebeurt niet meer."

"Het mag niet meer van de trainer. Hij gaat niet slaan, maar hij heeft me wel een waarschuwing gegeven. Het mag niet meer voorkomen. Als het wel gebeurt? Dan krijg ik een boete, een mooi geldbedrag dat ik moet overmaken. Dat wil ik liever niet", aldus de fysiek sterke verdediger.

Hij botste bij zijn winnende goal overigens nog hard tegen de paal. "Ik zag nog wel die paal op me af komen maar ik dacht: dan maar door die paal heen. Deze moest ik koppen", aldus Luckassen tegenover het Algemeen Dagblad.