Van Bronckhorst pissig na bekerdrama: Een machteloos gevoel

Van Bronckhorst pissig na bekerdrama: "Een machteloos gevoel"

26-01-2017 23:18
17

Giovanni van Bronckhorst is absoluut niet te spreken over het optreden van Feyenoord tegen Vitesse. Donderdagavond werd zijn elftal door de Arnhemmers uit de KNVB Beker geknikkerd: 2-0. De oefenmeester ergerde zich aan de houding van zijn elftal. 

"We zaten totaal niet in de wedstrijd. Ik heb niet Feyenoord gezien wat ik wilde zien en wat ik het hele seizoen heb gezien. De houding van het komt wel goed past niet bij ons", zei Van Bronckhorst na afloop van de nederlaag voor de camera van FOX Sports. "Ik ben hier niet blij mee. We hebben niet gebracht vandaag wat we moesten brengen. Dat gaf een machteloos gevoel."

Wedden

Meer odds

Aanvoerder Dirk Kuyt zat tot de zeventigste minuut op de bank in de Gelredome. De routinier kreeg rust. Of Van Bronckhorst spijt heeft? "Achteraf is het makkelijk praten. Als we 2-0 hadden gewonnen, hadden we hier heel anders gestaan."

Kramer
Een aantal journalisten wilde na afloop van de coach weten waarom hij ervoor koos om pinch-hitter Michel Kramer níet in het veld te brengen, ondanks de achterstand. Of die beslissing wellicht te maken had met de ongemotiveerde warming-up van Kramer, wilde Van Bronckhorst niet zeggen. "Daar geef ik geen antwoord op."