Van Bronckhorst kondigt terugkeer Vermeer aan en wil twee talenten verhuren

Van Bronckhorst kondigt terugkeer Vermeer aan en wil twee talenten verhuren

27-01-2017 14:56
1

Kenneth Vermeer gaat maandag na een lange blessure zijn eerste speelminuten maken bij het tweede van Feyenoord. Dat vertelt trainer Giovanni van Bronckhorst op de persconferentie in aanloop naar het duel met NEC. Verder gaat hij in op de situatie van enkele talenten.

"Het is de bedoeling dat hij maandag minuten gaat maken bij Feyenoord 2", stelt de coach. Vermeer raakte in juli zwaar geblesseerd aan zijn knie en was dus een half jaar uitgeschakeld. In de tussentijd heeft Brad Jones zijn waarde bewezen als doelman van de Eredivisie-koploper.

Afgelopen donderdag verloor het team van Van Bronckhorst met 2-0 van Vitesse in de kwartfinale van de KNVB Beker. Zijn selectie staat er qua fitheid echter goed op voor het duel met NEC. "Iedereen heeft vandaag de training kunnen afwerken", verzekert de oefenmeester van de Rotterdammers.

Hij ging ook in op de situatie van Gustavo Hamer en Mo El Hankouri, twee talenten van Feyenoord. Van Bronckhorst wil het duo wel verhuren. "Maar op dit moment is er geen concrete interesse", citeerde het AD de coach.