Update: Brands ontkent gerucht: PSV niet in de markt voor Mexicaan

Update: Brands ontkent gerucht: PSV niet in de markt voor Mexicaan

28-01-2017 22:12
54

Ajax en PSV hebben volgens Mexicaanse media belangstelling voor Jürgen Damm. De aanvaller van het Mexicaanse Tigres heeft echter een torenhoog prijskaartje om zijn nek hangen.

ESPN Mexico komt met het gerucht dat PSV een bedrag van zeven miljoen euro heeft geboden op Damm. Tigres wil echter meer dan het dubbele zien: een bedrag van maar liefst vijftien miljoen euro. Volgens journalist Raoul Ortiz van Televisa Deportes heeft ook Ajax belangstelling. Het Braziliaanse Cruzeiro en het Argentijnse Boca Juniors zijn volgens ESPN eveneens in de markt.

Damm gaf zelf op een persconferentie aan dat er aanbiedingen uit Europa liggen, maar dat de clubs niet het bedrag willen betalen dat Tigres graag voor hem wil zien. "En ik wil niet via de achterdeur weg bij de club, zoals anderen", aldus de speler. Damm stelt wel dat hij dolgraag de overstap maakt naar een club in Europa. Bij PSV is de spoeling voorin dun na het vertrek van Florian Jozefzoon en Luciano Narsingh.

Update 22.12: Marcel Brands, technisch manager van PSV, ontkent dat de Eindhovense club bezig is met de komst van Damm. Hij is geen optie voor de regerend landskampioen, laat Brands weten aan het Eindhovens Dagblad.