Ten Hag schiet uit z'n slof: 'Een idiote vraag, ik erger me daar aan'

Ten Hag schiet uit z'n slof: 'Een idiote vraag, ik erger me daar aan'

28-01-2017 23:12
4

FC Utrecht-trainer Erik ten Hag vindt het dom dat diverse journalisten denken dat hij spelers als Richairo Zivkovic en Nacer Barazite heeft geslachtofferd voor het uitduel met Go Ahead Eagles (0-1 winst) van zaterdagavond. Dat had volgens hem puur te maken met de drukke week die zijn team achter de rug heeft. 

Utrecht speelde zondag een thuiswedstrijd tegen Ajax en vier dagen later kwam SC Cambuur op bezoek in stadion Galgenwaard in het kader van de KNVB Beker. Die wedstrijd duurde 120 minuten, plus een daaropvolgende strafschoppenserie. Op vier posities wijzigde Ten Hag zijn elftal, maar dat had niets met onvrede te maken. "Dat hoor ik nu al voor de vierde keer. Ik vind het een idiote vraag. Ik erger me ook aan dat soort domme vragen!", aldus de coach in gesprek met RTV Utrecht. 

Wedden

Meer odds

"Sorry dat ik het zo stel, maar dit is de derde wedstrijd in een week. Het is de derde keer dit seizoen dat we dat hebben. Tegen NEC eerder ook. Toen zakten we in de tweede helft fysiek weg. Tegen Roda idem. Nu hadden we ook nog een verlenging. Dan moet je andere spelers brengen."

Lees ook: FC Utrecht geeft slechte week wat glans dankzij eigen goal Go Ahead