'Typische' nederlaag Heracles tegen PSV: Ik heb er weinig woorden voor

'Typische' nederlaag Heracles tegen PSV: "Ik heb er weinig woorden voor"

29-01-2017 07:09
3

Samuel Armenteros was de pechvogel van Heracles Almelo in het verloren duel met PSV (1-2). De spits miste zaterdag vroeg in de wedstrijd een penalty, terwijl doelman Jeroen Zoet zijn huiswerk niet eens zo goed had gedaan.

Zoet pakte de strafschop van Armenteros, die voor de vierde keer op rij in dezelfde hoek schoot. "Pak je die niet, dan heb je niet goed je research gedaan", zegt de Heraclied tegen FOX Sports. "Tegen mij zei Zoet dat hij niet wist waar de bal zou komen."

Armenteros faalde op een 0-0 stand. "Die bal moest erin. Klaar! Soms mis je een penalty en moet je de knop omzetten. Ik vond mezelf een goede wedstrijd spelen, waarbij ik de penalty had moeten scoren. Dat verwijt ik mezelf wel."

Na negentig minuten stond Heracles met lege handen door een laat doelpunt van Davy Pröpper, wiens schot van richting werd veranderd en Bram Castro kansloos liet. "Ik heb er weinig woorden voor", aldus Armenteros tegen de NOS. "Het lijkt wel typisch 2017. We spelen echt mooi voetbal soms. En dan is het echt zonde dat het niet beloond wordt met een punt."