Contract Tanda wéér ontbonden na paar dagen: We zijn teleurgesteld

Contract Tanda wéér ontbonden na paar dagen: "We zijn teleurgesteld"

29-01-2017 10:02
9

Het begint haast een gewoonte te worden voor Dario Tanda: ergens een contract tekenen en een paar dagen later zijn biezen pakken. In de zomer van 2016 gebeurde het bij Go Ahead Eagles, nu is het het Deense Vendsyssel FF overkomen. 

Tanda (22) zette onlangs zijn handtekening onder een contract. Vijf dagen later vertrok hij 'vanwege persoonlijke problemen'. Vendsyssel-preses Erik Rasmussen is not amused. "Wij zijn teleurgesteld dat Tanda komend seizoen niet voor Vendsyssel zal gaan spelen. We hebben er veel tijd en moeite in gestoken om Dario een goed beeld van onze club te geven en waren er van overtuigd dat hij bij ons zou passen", vertelt Rasmussen op de website van de club. 

Wedden

Meer odds

"Een speler die niet honderd procent voor Vendsyssel wil spelen dwingen om toch te blijven, is een slecht idee. Daarom hebben wij besloten akkoord te gaan met zijn verzoek het contract te verbreken." Tanda vertrok afgelopen zomer uit Zwolle en zette even later zijn krabbel onder een contract bij rivaal Go Ahead. Een paar dagen later sloegen de twijfels toe en werd de deal geannuleerd.