'Enige minpunt was volgens Van der Vaart dat hij niet in Rotterdam kon komen'

'Enige minpunt was volgens Van der Vaart dat hij niet in Rotterdam kon komen'

30-01-2017 15:05
3

Sparta Rotterdam versterkte zich afgelopen weekend met Martin Pusic. De Oostenrijkse aanvaller komt op huurbasis over van FC Midtjylland, waar hij samenspeelde met Rafael van der Vaart.

Pusic won voor zijn vertrek naar Sparta advies en informatie in bij de oud-international van Oranje, die positief was. "Ik vroeg aan hem wat voor club Sparta is en hij vertelde alleen maar goede dingen", vertelt de nieuwe spits (29) aan RTV Rijnmond.

Wedden

Meer odds

"En dat dit de oudste club van Nederland is en wat voor een grote beroemde coaches en spelers hier hebben gewerkt. Een heel interessant verhaal. Niet dat het mijn keuze heeft beïnvloed, maar zijn verhaal was erg goed. Enige minpunt was dat hij als oud-Ajacied niet in Rotterdam kon komen."

Pusic moet op Het Kasteel gaan concurreren met Zakaria El Azzouzi en Mathias Pogba. Hij heeft er vertrouwen in. "Sparta had veel interesse in mij en ik wil de club helpen. Ik wil winnen, ben een winnaar. Ik denk dat de Nederlandse manier van voetballen mij aanspreekt en bij mij past."