Update: Dembélé ontkent Chelsea-transfer van 47 miljoen met heerlijke tweet

Update: Dembélé ontkent Chelsea-transfer van 47 miljoen met heerlijke tweet

31-01-2017 19:29
2

Chelsea heeft interesse in Moussa Dembele van Celtic. De aanvaller van de Schotten mag echter niet zomaar vertrekken uit Glasgow. Hij moet minimaal 46 miljoen euro opleveren, weet Sky Sports.

Het betrouwbare Britse medium stelt dat Celtic dus totaal niet zit te wachten op een transfer van de sterspeler, die afgelopen zomer pas aansloot. Hij stapte toen gratis over van Fulham naar Celtic. Op dat moment hadden veel andere grote clubs ook al interesse in de pas twintigjarige aanvaller, die bij Celtic in de eerste seizoenshelft imponeerde.

Dembele scoorde maar liefst negen keer in 21 competitieduels voor de Schotten. Hij wordt daarom wederom begeerd door Chelsea, dat dus over de brug moet komen met een bedrag van 46 miljoen. The Blues werden eerder in de transferperiode al aan Fernando Llorente van Swansea City gelinkt. Ook talloze andere aanvallers staan naar verluidt op de lijst in Londen. Dembele heeft nog een driejarig contract bij Celtic.

Update 19.29: Moussa Dembélé gaat Celtic niet verruilen voor Chelsea. Op de avond van de transferdeadline maakt de trefzekere spits korte metten met een mogelijke miljoenentransfer. 'Wat anders?', twittert de spits met de toevoeging van wat groene hartjes en klavertjes vier, die symbool staan voor Celtic.