Bazoer ziet Wolfsburg middenvelder strikken: kampioen van 2009 keert terug

Bazoer ziet Wolfsburg middenvelder strikken: kampioen van 2009 keert terug

30-01-2017 18:57
5

Riechedly Bazoer heeft er een concurrent bij op het middenveld van VfL Wolfsburg. Ashkan Dejagah keert terug in de Volkswagen-Arena. Hij tekent een contract tot het einde van het seizoen, met een optie voor nog een jaar, bevestigt de club.

Dejagah komt transfervrij over van het Qatarese Al Arabi, waar hij sinds medio 2014 actief was. De dertigjarige aanvoerder van Iran begon zijn loopbaan bij Hertha BSC, waarna hij van 2007 tot 2012 al voor Wolfsburg speelde. Met die Wölfe werd hij in 2009 kampioen van Duitsland. Hij kwam ook nog uit voor het Engelse Fulham.

"We halen met Ashkan een ervaren speler terug. Hij is een echte teamplayer die onze ploeg wat meer opties geeft", laat Wolfsburg-directeur Olaf Rebbe weten. Dejagah is na Daniel Caligiuri, Paul-Georges Ntep, Yunus Malli, Victor Osimhen en Bazoer al de zesde winterse versterking. De oud-Ajacied krijgt er dus een concurrent bij, al zijn er wel twijfels over de toekomst van Luiz Gustavo.

Wolfsburg begaf zich op de transfermarkt na het vertrek van Julian Draxler. De Duitse vleugelspeler vertrok naar Paris Saint-Germain.