Wildschut dient transferverzoek in: Ongepast, teleurstellend en slecht getimed

Wildschut dient transferverzoek in: "Ongepast, teleurstellend en slecht getimed"

30-01-2017 23:38
1

Yanic Wildschut probeert een vertrek bij Wigan Athletic te forceren. De Championship-club heeft maandag een officieel transferverzoek ontvangen van de Nederlander.

Wildschut schermt met aanbiedingen van Norwich City en Derby County en ziet sportieve verbetering wel zitten. Wigan, de tegenvallende nummer 22 op het tweede niveau, wil echter geen zakendoen met de twee Championship-clubs, die bereid zijn vijf miljoen euro te betalen.

Wedden

Meer odds

"We hebben veel vertrouwen getoond in Yanic toen we hebben een jaar geleden overnamen", reageert voorzitter David Sharpe volgens Sky Sports. "Hij heeft duidelijk geprofiteerd van zijn tijd bij onze club en daarom is zijn transferverzoek ongepast, zeer teleurstellend en bovendien slecht getimed."

"Dit is niet de manier waarop hij ons vertrouwen terug moet betalen", vervolgt Sharpe. "Ik heb altijd een goed verstandhouding met Yanic gehad, maar ik heb nu het gevoel dat hij zijn teamgenoten en supporters in de steek laat. Yanic is heel belangrijk voor ons en we gaan onze beste spelers niet verkopen."

Check ook: Heerlijke goal Wildschut in Engeland: enorme sprint vanaf eigen helft