PSV brengt miljoenenbod uit op 21-jarige aanvaller: 'Heb met Brands gesproken'

PSV brengt miljoenenbod uit op 21-jarige aanvaller: 'Heb met Brands gesproken'

31-01-2017 07:07
87

PSV heeft een serieuze poging gewaagd om Hirving Lozano in te lijven. Marco Garcés, technisch directeur van het Mexicaanse Pachuca, bevestigt dat in gesprek met Procesco. Van een transfer naar de Eredivisie gaat het waarschijnlijk niet komen. Het prijskaartje dat om de nek van Lozano hangt, lijkt veel te hoog voor PSV. 

De Eindhovenaren hebben een formeel bod uitgebracht bij de Mexicaanse topclub, laat Garcés weten. "Er ligt een aanbieding van PSV. Ik heb met technisch manager Marcel Brands gesproken. De aanbieding ligt een flink stuk onder onze vraagprijs en voldoet dus niet aan de verwachingen." Pachuca zou minimaal achttien miljoen euro willen ontvangen voor de 21-jarige Lozano, die ook al meerdere malen aan Ajax is gelinkt. Het bod uit Eindhoven ligt volgens Garcés 'ongeveer vijftig procent' onder de vraagprijs.  

De Telegraaf meldt dat er een kleine kans bestaat dat PSV zich op deadlineday nog gaat versterken met een extra speler. De regerend landskampioen gaat alleen voor een 'absolute aanwinst'. Na het vertrek van Luciano Narsingh, Beto en Florian Jozefzoon zou vooral een extra aanvaller prioriteit hebben.