Ambities van Roda JC-investeerder liegen er niet om: 'Binnen twee jaar'

Ambities van Roda JC-investeerder liegen er niet om: 'Binnen twee jaar'

31-01-2017 14:25
19

Dat Roda JC-investeerder Aleksei Korotaev geen halve maatregelen neemt, is in de afgelopen week wel duidelijk geworden. Sinds de entree van de Zwitserse Rus in Kerkrade contracteerde Roda de ene na de andere speler. De ambities van  Korotaev liegen er dan ook niet om. 

"Ik hoop dat Roda JC binnen twee jaar weer Europees speelt. Via de play-offs ligt de komende maanden zelfs nog de mogelijkheid om dat voor volgend seizoen af te dwingen. Ik geloof dat je groot moet denken", vertelt hij in De Telegraaf. "Kijk hoe Leicester City in enkele jaren is gegroeid. We moeten niet te bescheiden zijn in onze doelstellingen. Het zal enige tijd duren, maar ik ben zeker dat we op dat niveau kunnen komen."

De voormalig bankier benadrukt dat Roda absoluut geen hobbyprojectje is. "Het is zeker geen pleziertje. Ik ben hier heel ambitieus in en denk aan de lange termijn. Ik ben een winnaar en wil ook met Roda JC hogerop. Deze club hoort in Nederland in het linkerrijtje thuis en moet de strijd met de beste teams aangaan."

Lees ook: Wéér nieuwe speler voor Roda JC: aanvaller is achtste winterversterking