FC Twente legt Duitse spits vast: 'Castaignos heeft me daarover verteld'

FC Twente legt Duitse spits vast: 'Castaignos heeft me daarover verteld'

31-01-2017 14:35
22

Enis Bunjaki maakt per direct de overstap van Eintracht Frankfurt naar FC Twente. Dat melden de Tukkers dinsdag via de officiële kanalen. De negentienjarig aanvaller heeft tot het einde van het seizoen getekend in Enschede. Bevalt de samenwerking, dan is er een optie om twee jaar langer met elkaar door te gaan. 

Bunjaki is blij met zijn overstap naar de Grolsch Veste. "Deze stap voelt erg goed. FC Twente is een mooie en grote club. Jonge talentvolle spelers krijgen hier de kans om door te groeien. Dat weet ik, omdat ik de Eredivisie redelijk volg. Spelers als Ola John, Eljero Elia en Luuk de Jong zijn hier groot geworden. Ik ken de historie van FC Twente een beetje en weet dat de supporters hier echt van hun club houden."

"Luc Castaignos heeft mij ook over de club verteld en gezegd dat dit een goede stap voor me is", vervolgt de tiener. Castaignos verkaste in 2015 van Twente naar Frankfurt. "Ik ben een technisch vaardige speler die hard werkt en graag de bal wil hebben. Ik ga er alles aan doen om mijn bijdrage te leveren aan de prestaties van de ploeg."

Twente-directeur Jan van Halst is blij met het aantrekken van Bunjaki. "Het is mooi dat we de selectie nog hebben kunnen aanvullen met een jonge talentvolle aanvaller. Bunjaki kan op meerdere posities voorin uit de voeten en bij FC Twente krijgt hij de kans om te laten zien wat hij in huis heeft. We hebben er vertrouwen in dat dit hem gaat lukken."