Medunjanin maakt mooie transfer: We willen hem niet in de weg staan

Medunjanin maakt mooie transfer: "We willen hem niet in de weg staan"

Gepubliceerd: dinsdag 31 januari 2017 om 14:49di 31-01-2017 om 14:49

Haris Medunjanin gaat in de Verenigde Staten voetballen. De 31-jarige Bosniër verkast van Maccabi Tel Aviv naar Philadelphia Union, bevestigt de Israëlische club.

In de Verenigde Staten kan Medunjanin, oud-speler van AZ, een contract voor 3,5 jaar ondertekenen. Voor Maccabi speelde de middenvelder sinds vorig jaar januari 56 wedstrijden, waarin hij zes keer scoorde. Eerder speelde hij ook al tussen 2010 en 2012 voor de club. "Ik ben heel blij dat ik terug ben gekomen naar Maccabi, al had ik graag nog prijzen gewonnen", aldus Medunjanin.

"Ik wil Mitch Goldhar (trainer) en Jordi Cruijff (technisch directeur) bedanken dat ze me nu laten vertrekken, ondanks het feit dat ik nog vijf maanden contract heb", vervolgt Medunjanin. Directeur Cruijff begrijpt de wens van de oud-AZ'er. "Begin deze transferperiode vroeg Haris ons om te vertrekken. We hebben toestemming gegeven omdat we begrijpen dat dit voor hem in deze fase van zijn carrière een hele mooie kans is. We willen hem niet in de weg staan."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws