Update: ADO rondt deal met QPR af en ordent papierwerk voor Tamata

Update: ADO rondt deal met QPR af en ordent papierwerk voor Tamata

31-01-2017 23:10
9

ADO Den Haag gaat zich versterken met Abdenasser El Khayati. De 27-jarige Rotterdammer komt kort voor het verstrijken van de transferdeadline over van Queens Park Rangers.

Dat meldt De Telegraaf. ADO huurt El Khayati tot het einde van het seizoen van QPR, waar hij op het tweede plan was beland na het ontslag van manager Jerrel Hasselbaink. De Rotterdammers is in Nederland nog vrij onbekend, omdat hij vorig jaar vanuit de amateurs naar Engeland verkaste.

Hasselbaink pikte El Khayati in het seizoen 2014/2015 op als manager van Burton Albion, waar hij toen manager was. De middenvelder speelde op dat moment bij Kozakken Boys. Hij kwam eerder uit voor FC Den Bosch, NAC Breda en de Griekse grootmacht Olympiakos.

Met El Khayati heeft ADO een nummer 10 in huis gehaald, die ook op de vleugels uit de voeten kan. Hij moet in Den Haag voor meer creativiteit zorgen. Bij QPR speelde hij slechts zes wedstrijden, waardoor hij mocht uitkijken naar een nieuwe club. Hij is na Donny Gorter, Guyon Fernandez en Randy Wolters de derde last minute-versterking van ADO.

Update 23.10: Abdenasser El Khayati maakt het seizoen af bij ADO Den Haag. De aanvallende middenvelder wordt gehuurd van het Engelse Queens Park Rangers, waar hij op een dood spoor zat. ADO gaat zich ook versterken met Abel Tamata. Volgens diverse media wordt op dit moment het papierwerk voor de proefspeler op orde gemaakt, zodat hij speelgerechtigd is voor Vitesse-thuis.