Update: Ligue 1-club wilde Veerman 40 minuten voor deadline overnemen

Update: Ligue 1-club wilde Veerman 40 minuten voor deadline overnemen

03-02-2017 12:42
6

Henk Veerman had bijna nog een transfer te pakken, zo meent Kees Kwakman. De Volendamse spits van sc Heerenveen kon op deadlineday naar het buitenland.

"Bijna was er nog een transfer in de Volendamse gemeenschap. Ook Veerman, daar was nog wat beweging rond, laat in de avond. Uiteindelijk is dat niet rond gekomen. Dat was wel heel serieus, hij kon naar het buitenland. Meer kan ik er niet over zeggen. Bijna hadden we nog een Volendammer minder in de Eredivisie gehad. Dan wordt het wel heel erg dun", lacht Kwakman bij FC Afkicken.

"Ik ben blij dat Veerman gebleven is, dan kan hij er nog een paar in knallen. Ik vond het wel een leuke slotdag, met af en toe een leuke verrassing", besluit Kwakman. Veerman werd naar verluidt ook gevolgd door FC Utrecht, maar ook die transfer kwam niet rond. Sebastien Haller bleef namelijk gewoon in de Domstad, waardoor Utrecht niet hoefde te handelen.

Update 3/2 10.30: SC Heerenveen kon Veerman écht op het allerlaatste moment van de transfermarkt nog slijten. Volgens Omrop Fryslan heeft technisch manager Gerry Hamstra verteld dat een club zich om 23.20 uur, veertig minuten voor de deadline, nog meldde bij de Friezen. Zoals bekend kwam het niet tot een transfer.

Update 3/2 12.42: Het blijkt dat FC Nantes zich op het allerlaatste moment nog bij Heerenveen heeft gemeld voor Veerman. De Franse Ligue 1-club stond vlak voor twaalven op de stoep. "De club meldde zich om 23.20 uur", lacht technisch manager Gerry Hamstra, zonder een naam te noemen. Omrop Fryslan kwam zelf met de naam van Nantes op de proppen.