Geen vaste baan bij HEMA na bekerstunt: 'Geen zin om die dag in te halen'

Geen vaste baan bij HEMA na bekerstunt: 'Geen zin om die dag in te halen'

Gepubliceerd: vrijdag 3 februari 2017 om 08:53vr 03-02-2017 om 08:53

Maikey Parami wordt nog regelmatig herinnerd aan zijn bekerdoelpunt namens VVSB tegen FC Den Bosch. Doordat de spits in de 87e minuut scoorde, plaatste de club uit de Tweede Divisie zich voor de halve finale van de KNVB Beker.

Hij liep toen stage bij de HEMA. Een dag na de wedstrijd was het daar gekkenhuis. Cameraploeg na cameraploeg. Interview na interview. Die gratis publiciteit heeft hem toch wel een vaste baan opgeleverd? "Nee, hahaha. Maar dat wilde ik zelf ook niet", zegt Parami tegen Metro. "Ik liep daar een dag in de week stage en toevallig was die dag net na die wedstrijd tegen Den Bosch. Ik dacht 'ik ga gewoon', ook omdat ik geen zin had om die dag later te moeten inhalen.Ik had niet verwacht dat het zo'n gekkenhuis zou worden."

Parami heeft ambities. Hij wil een profcarrière opbouwen. "Ik hoop het, maar er speelt niets. Vorig jaar heb ik mij in de kijker gespeeld en was er wat interesse, maar concreet is het nooit geworden. Het zou heel mooi zijn als ik naar een club kon in de Jupiler League, maar waarschijnlijk speel ik ook volgend seizoen nog gewoon in de Tweede Divisie."

Parami wordt nog regelmatig herkend. "Mensen vragen vaak 'Hé, jij was toch die jongen die scoorde in de beker?'. Ze willen een praatje maken en soms willen kinderen met me op de foto. Dan maken ze een selfie. Hartstikke leuk vind ik dat, maar zo'n gekkenhuis als vorig jaar wordt het nooit meer. Of ik de aandacht mis? Nee, hoor. Het was hartstikke leuk om mee te maken, maar je moet er niet in blijven hangen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: KNVB beker VVSB

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws