In het kort: Juventus verslaat Internazionale, rotavond voor Lyon en Memphis

In het kort: Juventus verslaat Internazionale, rotavond voor Lyon en Memphis

05-02-2017 22:53
3

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Juventus wint Italiaanse topper
Voor de 28e keer op rij (!) heeft Juventus een thuisduel gewonnen in de Serie A. Zondagavond was Internazionale het slachtoffer. Op slag van rust tekende Juan Cuadrado voor de enige goal van de wedstrijd. De Colombiaanse huurling van Chelsea knalde op fenomenale wijze raak. Juve staat inmiddels op 54 punten, zes meer dan nummer twee SSC Napoli - en de koploper heeft zelfs nog een wedstrijd minder gespeeld. 

Memphis onderuit met Olympique Lyon
Een zure avond voor Olympique Lyon en Memphis Depay, zondagavond tegen rivaal Saint-Etienne. Er werd met 2-0 verloren door L'OL. Binnen een halfuur hadden Kévin Monnet-Paquet en Romain Hamouma voor de eindstand getekend. Memphis speelde een ongelukkige wedstrijd en werd na 65 minuten gewisseld. Lyon, dat in de slotfase van de wedstrijd twee keer rood kreeg, blijft op de vierde plaats staan met 37 punten. Koploper AS Monaco heeft er 52.