Middenvelder niet rancuneus richting De Boer: 'Niets, het is een goede coach'

Middenvelder niet rancuneus richting De Boer: 'Niets, het is een goede coach'

06-02-2017 19:53
3

Internazionale telde twee jaar geleden liefst 36 miljoen euro neer voor Geoffrey Kondogbia, maar de Fransman is die verwachtingen nu pas aan het inlossen. Zijn broer heeft echter een rotsvast vertrouwen in zijn kwaliteiten.

"Geoffrey is mentaal ijzersterk, daar ben ik van onder de indruk. Hij ging van huis toen hij elf jaar was en wordt nu op zijn 23e voor de tweede keer vader", zegt Evans Kondogbia, zelf actief als spits in de Serie D, tegen So Foot. "De vergelijkingen met Paul Pogba? Het zijn twee verschillende spelers, maar ik kan niet alle kranten op de wereld bellen om dat uit te leggen."

"Pogba is op zijn positie de beste speler ter wereld. Geoffrey komt daar vlak achter, samen met Toni Kroos en Sergio Busquets", gaat de broer van de Inter-middenvelder verder. Kondogbia kwam in Milaan niet in de plannen voor van Frank de Boer, maar hij heeft zich inmiddels enigszins herpakt.

"Zijn relatie met De Boer? Toen hij dat doormaakte, vroeg ik hem wat er gebeurd was", laat Evans weten. "Hij antwoordde: 'Niets, het is een goede coach. Ik paste gewoon niet in zijn plannen'."