'Ga je terug naar Nederland? Ja. Dat was het enige gesprek in die vier maanden'

'Ga je terug naar Nederland? Ja. Dat was het enige gesprek in die vier maanden'

07-02-2017 18:25
0

Afgelopen zomer werd Tarik Tissoudali door het Franse Le Havre overgenomen van Telstar, maar zijn eerste maanden in Franse dienst waren een nachtmerrie. De aanvaller speelde niet bij de club en werd afgelopen winterstop verhuurd aan sc Cambuur.

"Ik kijk niet met een positief gevoel terug naar Frankrijk", zegt Tissoudali in een interview met NH. "Het was moeilijk dat ik geen plezier had. Als je geen plezier hebt, ga je ook moeilijk presteren denk ik." Nadat Le Havre in de persoon van Oswald Tanchot een nieuwe trainer aanstelde, ging het helemaal bergafwaarts met de kansen van Tissoudali. "Hij groette me iedere ochtend. Één keer heeft hij een gesprek met me gevoerd. Ga je terug naar Nederland? Toen zei ik ja. Dat was het enige gesprek in die vier maanden."

Tissoudali geeft echter niet op en wil de komende maanden vlammen bij Cambuur en daarna terugkeren bij Le Havre. "Ik wil ooit de kans krijgen en aan de supporters laten weten wie de club heeft gehaald. Ik ben er wel, maar niemand kent mij. Dat is een gevoel dat nog in mij zit. Bewijsdrang? Ja."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s